Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,

...
Президентът на Украйна Володимир ЗеленскиВолодимир Зеленски  е украински артист, сценарист,
Коментари Харесай

Зеленски разговаря с израелския премиер

Президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога беседва по телефона с израелския министър председател. Двамата са разискали вероятностите пред договарянията за слагане на завършек на спора с Русия, предадоха международните организации.

Зеленски заяви това в Twitter и сподели, че е изискал от Бенет помощ за освобождението на кмета на град Мелитопол, за който Украйна сподели, че е бил отвлечен от съветските сили, съобщи Ройтерс.

Телефонният диалог на Зеленски с Бенет е траял повече от час, се споделя в известие от канцеларията на Бенет, съобщи Франс прес. „ Разговорът се отнасяше за методите за прекъсване на боевете в Украйна и за напъните, положени от Израел в тази тенденция ”, се споделя в изказването.

Същевременно през днешния ден Израел отхвърли изказванията на украински представител, съгласно който еврейската страна е призовала Зеленски да одобри изискванията, препоръчани от Москва, с цел да се постави завършек на спора, съобщи Франс прес.

Според няколко израелски медии висшият украински представител, чието име не се загатва, е решил като неефикасни напъните за ходатайство на израелското държавно управление, които, съгласно него, се свеждали единствено до предаване на писмо от едната страна на другата, нещо като пощенска кутия. Този неназован представител е декларирал, че Бенет е изискал Украйна да капитулира и е призовал Зеленски  по време на телефонен диалог сред двамата да одобри изискванията на Москва, написа в. „ Ааарец ”.

„ Тези изказвания са изцяло погрешни. В нито един миг израелският министър председател не е съветвал президента Зеленски да приема съглашение с Путин. В нито един миг той не е казвал на Зеленски по какъв начин би трябвало да работи и няма никакво желание да го прави ”, се споделя в изказване на представителя на Бенет.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР